Зоомагазин Изабел

Заповядайте в новия Зоомагазин Изабел - по-голям, по-добре зареден и на по-удобно място за Вас, нашите Клиенти.

Зоомагазин Изабел се намира на пазара в жк Тракия, непосредствено до Алекс фууд. Създаден е още през 2000 г. и реализира идеята жк Тракия да има добре зареден зоомагазин.

Основатели на зоомагазинът са Александра Трендафилова и д-р Георги Трендафилов. Мотивът за създаването е най-вече любовта им към домашните любимци - кучета, котки, птици, рибки, гризачи, влечуги.
С откриването на зоомагазин Изабел, който всъщност е кръстен на тяхното любимо куче, порода Коли и име Изабел Трендафилова, те се сдобиха и с нов дом. любимец - американски стафордшир-териер Марк.

Основна идея и мисъл, с която създадохме магазина е да може да отговори на всички нужди на Клиентите с домашни любимци. В него може да намерите богат асортимент гранулирани храни, консервирани храни за кучета и котки, различни смески и готови разфасовки за папагали, канарчета, зайци, морски свинчета, хамстери, чинчили, домашни порчета и декоративни рибки.

В Еврозоовет Изабел имате на разположение отлично подготвени продавач-консултанти, които с готовност ще Ви съдействат за това, от което се нуждае Вашия домашен любимец.