Зоо продукти

Във верига Зоомагазини Еврозоовет ще намерите богата гама зоо храни и аксесоари, добавки и козметика за домашни любимци. Подбран и добре обучен екип ще Ви насочи, за да направите правилния избор за домашния си любимец. В нашите Zoo магазини разполагаме със ЗОО продукти от висок, среден и нисък клас, за да задоволим изискванията на всички Клиенти.

Галерия

Зоомагазини Еврозоовет разполагат с разнообразни стоки за домашните любимци, включително зоо храни и аксесоари за кучета, котки, гризачи, птички, рибки, влечуги.

  • Храни за дом. любимци - висок, среден и икономичен клас зоо храни
  • Добавки за домашни любимци
  • Аксесоари за домашни любимци - нашийници, поводи, играчки, четки, гребени, транспортни чанти и легла и др. зоо аксесоари
  • Козметика за домашни любимци - шампоани, балсами, пудри

Еврозоовет ООД разполага с отлично заредени зоомагазини, ветеринарна амбулатория, хотел за кучета и котки и ветеринарна клиника. Има удобен подход към ветеринарната амбулаторна част на ЗОО-ветеринарен център Еврозоовет 1 в Пловдив, на бул. Освобождение 93, до Булсатком. В жк Тракия се намират още Еврозоовет Провет и Изабел, на центъра в Капана е зоомагазин Любов. През 2010 г. отвориха врати нови зоомагазини и ветеринарни амбулатории в Асеновград и Смолян, а от 2013, един от първите в Пловдив зоомагазини - Скалар е също Еврозоовет. Освен него, открихме зоомагазин Маруся в Кършияка на ул. Победа 17, изключително комуникативно място в квартал с много любители на домашните любимци!